Terugblik 2018

Galgenberg Marathon

Terugblik Galgenberg marathon 10 maart 2018

 

Met veel plezier kijken wij terug op deze 12e editie van de Galgenberg marathon. Dit jaar met een record deelname van 90 gastlopers en 40 lopers van onze eigen Loopgroep Veenendaal.

 

Na een periode van kou en regen was het zaterdag ineens volop lente, met temperaturen van 16 graden. De korte broeken en T-shirts met korte mouwen konden voor het eerst dit jaar weer uit de kast gehaald worden. Heerlijk!

 

Uit de reacties in het gastenboek blijkt hoe dit evenement door de deelnemers wordt gewaardeerd. Daar zijn wij heel blij mee.

 

De komende dagen zullen wij foto- en film materiaal toevoegen aan de website. Als jullie zelf ook foto’s en filmpjes hebben gemaakt, dan graag een link in het gastenboek.

 

Het succes van deze dag is de resultante van een bijdrage die velen leveren. Daarbij willen wij zeker ook onze sponsoren noemen.


Ontzettend bedankt aan:

- Residence Rhenen voor de gastvrijheid, koffie en taartjes

- Kaashandel Cromwijk voor de kaas

- Goudreinet en Fruit company voor het fruit

- Jacob van Berkel van Entry Technology voor de soep en het brood

- SSI Schäfer voor de bijdrage aan ons goede doel

 

OP ZATERDAG 9 MAART 2019 ZIEN WIJ JULLIE GRAAG WEER  TERUG BIJ DE 13E GALGENBERG MARATHON OP DE UTRECHTSE HEUVELRUG. DE INSCHRIJVING VOOR DE GALGENBERG MARATHON 2019 START EIND OKTOBER.
Copyright © All Rights Reserved